Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Σε δημοπρασία η "παρθενιά" πλαστικής κούκλας

Ποια είναι η είδηση που έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στη Βραζιλία, αλλά και εκατοντάδες προσφορές χιλιάδων δολαρίων για μια ερωτική συνεύρεση
Η πρώτη "Βραζιλιάνα" πλαστική κούκλα είναι γεγονός. Το κατάστημα Sexonico λάνσαρε τη "Valentina" και αμέσως ξέσπασε πόλεμος προσφορών για το ποιος θα τη δοκιμάσει πρώτος. Μαζί με τις προσφορές, ξέσπασαν και τα εύλογα και συγχρόνως αναμενόμενα, "καυστικά" σχόλια.

Η υψηλότερη μέχρι τώρα προσφορά, είναι τα 105,000 δολάρια, όπως αναφέρει το Gawker. Μιλάμε για ποσό που αναμένεται να διαθέσει ένα άτομο, για "one night stand" με μία κούκλα. Πλαστική κούκλα. Για την ακρίβεια, από σιλικόνη.

Σύμφωνα με το κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων, η εν λόγω κούκλα είναι κατασκευασμένη από υλικά που κάνουν το δέρμα της να μοιάζει με το ανθρώπινο ενώ είναι και... αδιάβροχη. Αν αυτό έχει σημασία για εκείνον που θα τη δοκιμάσει.

Ο νικητής της δημοπρασίας που θα εκτινάξει στα ουράνια τα έσοδα του καταστήματος, θα λάβει ένα δωρεάν εισιτήριο μετ' επιστροφής για να μεταβεί στο Σάο Πάολο και στην Προεδρική σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου και θα συνευρεθεί με τη "Valentina".

Μαζί με την κούκλα, το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει εσώρουχα και ψηφιακή μηχανή για να αποθανατίσει την εμπειρία του.

Η δημοπρασία συνεχίζεται.

Δείτε εδώ την κούκλα όπως παρουσιάζεται από το βραζιλιάνικο κατάστημα.


πηγή: news247