Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Είναι δυνατόν; Ποια πρώην σεξοβόμβα κατάντησε έτσι;

Εντάξει το έχουμε ξαναπεί Ο λαμπερός κόσμος των εξώφυλλων και των φωτογραφήσεων δεν είναι ποτέ αληθινός. Όλοι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας, ένα μικρό σπρωξιμιατάκι που με ένα μαγικό τρόπο τους μεταμορφώνει όλους σε sex symbol.

Εντάξει η Eva Longoria δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, πάντα υπήρξε -αν και σε συσκευασία μινιόν- μια από τις πιο σέξι και καλλίγραμμες celebrities. Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πρότινος, γιατί από την εποχή που σταμάτησαν η τηλεοπτική σειρά "Desperate housewives", η Eva χαλάρωσε μάλλον πολύ.

Στις φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές στη Βραζιλία οι παπαράτσι την εντόπισαν την 37χρονη star να κάνει ηλιοθεραπεία, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό που δεν την κολάκευε καθόλου. Η πολύ χαλαρή κοιλιά και το ανύπαρκτο στήθος είναι τα πρώτα που προσέχεις στη φωτογραφία.
Βέβαια η αντίθετη άποψη λέει ότι και οι star χρειάζονται κάποια μικρά ή μεγάλα διαλειμματα αποχής από τα γυμναστήρια και από δίαιτες και διατροφές, ειδικά την περίοδο που δεν υπάρχουν ούτε βραβεία, ούτε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ούτε γυρίσματα.



πηγή: queen