Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος ολίγον... τρελούτσικος star προσφέρθηκε να πληρώσει το φόρεμα της Lindsay Lohan για την εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό γκαλά;

Ότι είναι τρελός το γνωρίζαμε. Ότι είναι επίσης ολίγον επιρρεπής στις καταχρήσεις και την βίαιη συμπεριφορά το γνωρίζαμε και αυτό! Αυτό που ίσως δεν ξέραμε είναι το πόσο γενναιόδωρος και χουβαρντάς είναι, σε σημείο να ξοδεύει απίστευτα ποσά όχι για κάποια ερωμένη αλλά για μία... φίλη του!
Ο λόγος για τον εκκεντρικό, αλλά πολυαγαπημένο Charlie Sheen ο οποίος κατάφερε για ακόμη μία φορά να μας αιφνιδιάσει και να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του. Ο λόγος; Προσφέρθηκε να πληρώσει τα μισά χρήματα από το κόστος της υπεπολυτελούς τουαλέτας της καλής του φίλης Lindsay Lohan προκειμένου να εμφανιστεί, όπως και έγινε, απαστράπτουσα σε φιλανθρωπική εκδήλωση!

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sheen προσφέρεται να δώσει χείρα βοηθείας στη LiLo μιας και στο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να της δώσει 233.000 δολάρια για να πληρώσει τα χρέη της, χρήματα που σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες η άτακτη star τελικά αρνήθηκε.

Μήπως τελικά ο Charlie είναι μεγάλη καρδιά ή απλά τα παιδιά των... καταχρήσεων στηρίζουν ο ένας τον άλλο; Ότι κι αν είναι πάντως καλά θα κάνει η Lindsay να σταματήσει να το παίζει περήφανη και να δεχτεί κάποια στιγμή την... ειλικρινή βοήθεια του φίλου της.





πηγή: queen