Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Το νέο αμόρε της Pippa

Είναι 35 χρονών, χρηματιστής, ένας άνδρας του λαού, όπως θα λέγαμε, κι όμως φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Φαίνεται πως η Pippa μετά τα φλερτ με τους πιο πλούσιους γόηδες της Μεγάλης Βρετανίας, αποφάσισε να κατασταλάξει σ' έναν πιο προσγειωμένο και γήινο άνδρα, τον Nico Jackson, γιο εμπόρου, που μάλιστα φοίτησε σε δημόσιο σχολείο!

Λέγεται ότι η 29χρονη κοσμική είναι τόσο συνεπαρμένη από το αμόρε της που τον πήρε μαζί της στις διακοπές με την αδερφή της και τον πρίγκιπα γαμπρό της στο Mustique. Σύμφωνα με πηγές «ο Nico έχει εντελώς διαφορετικές καταβολές από τους προηγούμενους φίλους της Pippa. Αλλά μπορεί να τους ανταγωνιστεί επάξια. Είναι ψηλός, όμορφος και έχει εκπληκτικά, διαπεραστικά γαλάζια μάτια. Είναι φοβερά χαρισματικός και ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Είναι κελεπούρι. Όλες τον κηνυγάνε!».Όπως αναφέρουν παλαιοί συμμαθητές του ο Nico υπήρξε πολύ καλός στα σπορ και ήταν πάντα πολύ ευγενικός, προέρχεται από καλή οικογένεια, εργάζεται σκληρά και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός.

Δεν είναι γνωστό πότε γνωρίστηκαν η Pippa με τον Nico, αλλά για πρώτη φορά ο φακός τους συνέλαβε μαζί στα εγκαίνια ενός λονδρέζικου κλαμπ. Τώρα που γνώρισε όλη την οικογένεια της Pippa, λέγεται ότι οι Middleton έχουν γοητευτεί από την προσωπικότητά του.πηγή: real