Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

H πρώην βοηθός καίει την Lady Gaga - "Με ανάγκαζε να κοιμάμαι στο κρεβάτι της"

Η Jennifer O'Neill, πρώην προσωπική βοηθός της Gaga, σόκαρε με την καινούργια της κατάθεση στο δικαστήριο εναντίον της εκκεντρικής εργοδότριάς της. Το γεγονός ότι οι προσωπικοί βοηθοί των μεγαλύτερων σταρ της παγκόσμιας showbiz καλούνται συχνά να ξεπεράσουν τα όρια και τον εαυτό τους δεν αποτελεί είδηση. Αλλά όταν η τελευταία εργοδότριά σου είναι η Lady Gaga και σου οφείλει πάνω από 7.000 απλήρωτες εργατοώρες, τα πράγματα αλλάζουν λιγάκι.

Η Jennifer O'Neill, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, τόνισε ότι η εκκεντρική σταρ την ανάγκαζε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με την ίδια κατά τη διάρκεια του Monster Ball Tour το 2010, επειδή φοβόταν να κοιμηθεί μόνη.


"Ήμουν στο πλευρό της 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα", ομολογεί η O' Neill στην κατάθεσή της που ήταν η μόνη από την κουστωδία της Gaga που δεν είχε το δικό της δωμάτιο στα ξενοδοχεία στα οποία κατέλυσαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

"Δεν είχα τον δικό μου χώρο, δεν μπορούσα να μιλήσω στην οικογένεια και τους φίλους μου, δεν μπορούσα να κάνω σεξ αν ήθελα να κάνω σεξ. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνω τίποτα", συμπληρώνει η O' Neill στην μήνυση που καίει την Lady Gaga.

Παρ' όλ' αυτά, η πρώην βοηθός δεν αναφέρει ούτε υπονοεί πουθενά πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από την ποπ σταρ. Κάτι είναι κι αυτό.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga κατηγορείται ότι ήθελε 'παρέα' στο κρεβάτι, αφού και στο παρελθόν, η Angela Ciemny, η βοηθός της πριν την Jennifer O' Neill, είχε καταγγείλει ακριβώς το ίδιο.

Κατά τ' άλλα, η Gaga φέρεται να οφείλει στην 41χρονη O'Neill πάνω από 380.000 δολάρια, σύμφωνα με την New York Post. Η σταρ από την πλευρά της κάνει λόγο για μια μήνυση που απλά προσπαθεί να της αποσπάσει χρήματα.

Για τον ύπνο και το κρεβάτι, κανένα σχόλιο.

 
 
πηγή: tsekouratoi