Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

H ζωντανή Barbie, συνάντησε τον... ζωντανό Ken! Κι όμως μισεί ο ένας τον άλλον!

Η 23χρονη Βαλέρια από την Ρωσία κατάφερε μετά από πολλές αισθητικές επεμβάσεις να γίνει πραγματικά μια ζωντανή Barbie. Aυτό την έκανε διάσημη αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν το εγχείρημά της τρομακτικό.







Η ίδια βέβαια ισχυρίζεται ότι η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανε ήταν στο στήθος ενώ το σώμα της το διατηρεί στις αναλογίες της διάσημης κούκλας μόνο με γυμναστική.



Πρόσφατα ταξίδεψε από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες της εκπομπής Inside Edition για να συναντήσει τον ...ζωντανό Κen ο οποίος βέβαια παραδέχεται ότι έχει κάνει δεκάδες πλαστικές για να μοιάζει με τον διάσημο κούκλο.



Η συνάντηση των δυο τους όμως ήταν απογοητευτική και γκρέμισε τα παιδικά όνειρα, χιλιάδων κοριτσιών που είχαν πιστέψει και γοητευτεί από τον έρωτα της Barbie και του Κen. Κυριολεκτικά μίσησαν ο ένας τον άλλον! Βέβαια σε αυτή την αντιπάθεια έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο "Κen" πέρσι είχε δηλώσει για εκείνη, ότι μοιάζει με τραβεστί, ενώ και εκείνη του ανταπέδωσε τη... φιλοφρόνηση, δηλώνονας ότι αυτός έχει ...παραφουσκώσει τα χείλια του!



Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία η Βαλέρια έδωσε στον Justin μια ψυχρή χειραψία ενώ ούτε μπήκε στον κόπο να τον κοιτάξει στα μάτια!

Δες τη συνάντησή τους και νιώσε την ... ψυχρότητα που... κατέρριψε έναν μεγάλο έρωτα !





Εδώ η Βαλέρια πριν μεταμορφωθεί σε Barbie και ο Τζάστιν πριν τις 100 πλαστικές σε όλο του το σώμα!



O Κen με το ινδαλμά του τον ...Ken




πηγή: tlife