Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τον Μάιο το διαζύγιο Καρντάσιαν–Χάμφρεϊ

Τον ερχόμενο Μάιο στις δικαστικές αίθουσες θα εκδικαστεί η υπόθεση τους διαζυγίου της Κιμ Καρντάσιαν και του μπασκετμπολίστα του NBA Κρις Χάμφρεϊ, δηλαδή περισσότερο από ενάμιση χρόνο από τον επίσημο χωρισμό του ζεύγους, ανακοινώθηκε στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι, που χώρισε μετά από μόλις 72 ημέρες γάμου, δεν στάθηκε δυνατόν να συμφωνήσει σχετικά με τους όρους για την έκδοση του διαζυγίου.

Η 32χρονη Καρντάσιαν που έγινε ευρέως γνωστή μέσω των ριάλιτι σόου της αμερικανικής τηλεόρασης και ο 28χρονος Χάμφρεϊ, παντρεύτηκαν σε έναν «τηλεοπτικό γάμο» τον Αύγουστο του 2011. Μόλις 72 ημέρες μετά η Καρντάσιαν έκανε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμφωνία χαρακτήρων.

Για την Καρντάσιαν που πλέον συνδέεται με τον ράπερ Κένι Γουέστ με τον οποίο περιμένει και το πρώτο της παιδί, το διαζύγιο θα είναι ήδη το δεύτερο, καθώς ήταν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας για τέσσερα χρόνια, έως το διαζύγιό τους το 2004.

Οι διασημότητες του Χόλιγουντ επιζητούν συνήθως διαζύγιο μέσω διαπραγματεύσεων και όχι με τρόπο που μπορεί να τροφοδοτήσει τη δημοσιότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διαζύγιο του Τομ Κρουζ και της Κέιτ Χολμς που «πήρε» λιγότερο από δύο εβδομάδες για να οριστικοποιηθεί κρατώντας μυστικά τόσο τα προσωπικά όσο και τα οικονομικά στοιχεία του γάμου και του διαζυγίου.



πηγή: enikos