Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Η αισθησιακή φωτογράφιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing την είδαμε σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο. Όμως η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μέσα από το editorial του περιοδικού Celebrity την βλέπουμε και σε ρόλο μοντέλου. Ο πόζες της ηθοποιού μαγεύουν το φακό ενώ παράλληλα μιλάει για τα παιδιά της, την καθημερινότητά της αλλά και το χορευτικό show του ANT1.

«Έχω φάει τα χαστούκια μου τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Αυτά που με πονάνε περισσότερο είναι εκείνα που αφορούν στη ζωή μου, γιατί εκεί δίνω μεγαλύτερο βάρος. Όταν είμαι εκεί καλά, μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα. Για παράδειγμα, το διαζύγιό μου ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία, όμως μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία έμαθα και έκανα ένα βήμα πιο μπροστά».

«Το Dancing για μενα είναι μία ευχαρίστηση και έντονη εμπειρία. Πήρα την απόφαση να συμμετέχω τώρα γιατί έχω πολύ καλή διάθεση αυτή την εποχή. Μου είχε γίνει πρόταση και για τα δύο προηγούμενα, αλλά δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχει παραπάνω προβολή μέσω της εκπομπής, αλλά αυτό δεν ήταν για μένα κίνητρο».

«Οργανώνω τον χρόνο μου σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών μου. Δεν νομίζω να έχουν παράπονο από μένα, είμαι εκεί όταν με χρειάζονται. Ο μόνος άνθρωπος που με βοηθάει είναι η μητέρα μου και μόνο όταν εγώ απουσιάζω. Πάντως, αν έχω κάνει κάποιο λάθος στην ανατροφή τους, αυτό δεν έχει γίνει συνειδητά».tπηγή: newpost