Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Barbara Palvin: Η 19χρονος άγγελος της Victoria's Secret ξέρει πού να ποζάρει προκλητικά

Το νέο αγγελάκι της Victoria's Secret με τα χαρακτηριστικά μπλε μάτια έχει αρχίζει να γίνεται ένα από τα πιο hot ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ. Οι φωτογραφήσεις της σε Vogue και Glamour, αν και με διαφορετικό concept, είναι το πιο πρόσφατο δείγμα - και σίγουρα όχι το τελευταίο.

Η Barbara Palvin με καταγωγή από την Ουγγαρία έχει πολλούς λόγους για να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Πρώτον, είναι το νέο αίμα της Victoria's Secret κι αυτό δεν το λες μικρό για ένα κορίτσι που είναι μόλις 19, δεύτερον το πρόσωπο που επέλεξε η L’Oreal Paris για τη νέα της καμπάνια, τρίτον, κλείνει τη μια φωτογράφηση μετά την άλλη, ποζάροντας στα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως.

Αν και με ύψος μόλις 1.71, η Palvin έχει γίνει περιζήτητη στον χώρο της μόδας. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για την Ισπανική Vogue του Φεβρουαρίου αλλά και για το βρετανικό τεύχος Μαρτίου του Glamour, όπου λάνσαρε τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Στην πρώτη φωτογράφηση, όπως θα διαπιστώσεις και συ, η Βarbara ήταν μακράν πιο αποκαλυπτική.
Στη Vogue










Στο Glamour









Θες κι άλλα; Έντονες φήμες (και πιο συγκεκριμένα δημοσίευμα του περιοδικού Ιn Touch) λένε ότι η Barbara τον τελευταίο καιρό βγαίνει με τον 38χρονο Leonardo Di Caprio. Αφορμή για το δημοσίευμα στάθηκε μια κοινή τους φωτογραφία σε πισίνα ξενοδοχείου, χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως με τον Justin Bieber φαίνεται πως παραμένει μόνο φίλη, τουλάχιστον έτσι λέει.









πηγή: cosmo