Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι 10 καλύτερες δωρεάν Ελληνικές εφαρμογές Android!

Δείτε τις και κατεβάστε τις...

Έχουμε δώσει κατά καιρούς λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για το Android,όμως υπάρχουν και Eλληνικές εφαρμογές και όταν λέμε Ελληνικές δεν σημαίνει ότι απλά υποστηρίζουν την γλώσσα μας αλλά ότι έχουν αναπτυχθεί από εγχώριους developers.

Δείτε την λίστα με τις καλύτερες 10 Ελληνικές εφαρμογές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στο Google Play, δείτε τις και πατώντας πάνω στον σύνδεσμο, μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google και να τις κατεβάσετε εντελώς δωρεάν...

Greek Keyboard

Ανεξαρτήτως αν το κινητό σας διαθέτει ή όχι ελληνικό πληκτρολόγιο, αυτή η εφαρμογή είναι το απόλυτο must για όλες τις ελληνικές συσκευές Android. Θα έχετε προσέξει πως γράφοντας SMS στα ελληνικά οι χαρακτήρες περιορίζονται στους 70, σε αντίθεση με τις άλλες γλώσσες που δίνονται 160 χαρακτήρες. Αυτή η εφαρμογή προσθέτει ένα πληκτρολόγιο με όνομα SMS, που περιέχει μόνο 7bit χαρακτήρες, το οποίο σας επιτρέπει να γράφετε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά SMS.

Athens Transportation

Η εφαρμογή περιέχει τις γραμμές και τις στάσεις όλων των μέσων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας (λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό, ηλεκτρικός και προαστιακός) με τις ώρες των δρομολογίων τους καθώς και σχετικές ανακοινώσεις από τον ΟΑΣΑ.

Meteo.gr

Το γνωστό και αξιόπιστο meteo.gr τώρα και στο Android. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πρόγνωση καιρού (για 6 ημέρες), webcams για παρατήρηση σε πραγματικό χρόνο, παρατήρηση Καιρού (ο καιρός τώρα), πρόγνωση κατά περιοχή, και άλλα.

Φαρμακεία Εφημερεύοντα

Είσαι στο δρόμο και ψάχνεις κάποιο εφημερεύον φαρμακείο; Αυτή η εφαρμογή σου παρέχει τη λύση, βρίσκοντας το κοντινότερο εφημερεύον φαρμακείο. Υποστηρίζει τα φαρμακεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Taxibeat

Σε κάθε σημείο της πόλης, οποιαδήποτε ώρα και μέρα, μπορείς να βρεις και να καλέσεις τον προσωπικό σου οδηγό ταξί. Άνοιξε το Android σου, δες τους διαθέσιμους οδηγούς, και κάλεσε αυτόν που θέλεις. Δες τον να πλησιάζει στο χάρτη, περίμενε να σε ειδοποιήσει, επιβιβάσου, και στο τέλος βαθμολόγησε τον.

Skroutz.gr

Η επίσημη εφαρμογή του skroutz.gr. Βρείτε το προϊόν που ψάχνετε στη φθηνότερη τιμή της αγοράς.

Fuel Prices

Βρείτε στο χάρτη τα βενζινάδικα με τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων (βενζίνης, πετρελαίου και υγραερίου κίνησης) κοντά σας ή οπουδήποτε στην Ελλάδα. Οι τιμές προέρχονται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και από το gasprice.gr.

Apergia.gr

Ενημερωθείτε για όλες τις απεργίες του Δημοσίου και όχι μόνο.

Ti Tha Fame

Ηλεκτρονικός κατάλογος Delivery για όλη την Ελλάδα, με πολλές κατηγορίες. Οι κατηγορίες που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης είναι: «Fast Food», «Pizza», «Κρέπα», «Εστιατόρια», «Κινέζικο», «Κοτόπουλο» και «Μικρο-γεύματα» ή αν είναι αναποφάσιστος μπορεί να τα επιλέξει όλα.

Eortologio

Ελληνικό εορτολόγιο, το οποίο εμφανίζει τις εορτές και τις αργίες του έτους, υπολογίζει τις αργίες του έτους μέχρι το 2050, τα τριήμερα κάθε έτους, πόσες αργίες πέφτουν Σαββατοκύριακο, και άλλα.



πηγή: whos