Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ στα κόμικς! Πεθαίνει ο Spiderman!

Σοκ στον κόσμο των σούπερ ηρώων των κόμικς από την απόφαση της Marvel να σκοτώσει έναν από τους πιο δημοφιλείς ήρωές της, τον Spider-Man.
Κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για αστείο. Ο άνθρωπος-αράχνη σκοτώνεται από τον μισητό εχθρό του, τον δρ Οκταπους, με έναν απρόσμενο και δραματικό τρόπο. Η ήττα και ο θάνατός του έρχονται στο τεύχος 700 της σειράς «The Amazing Spiderman», που θα είναι ειδική έκδοση για τα πενήντα χρόνια περιπετειών του Spider-Man.

Οι θαυμαστές όμως του Πίτερ Πάρκερ, ο οποίος δέχτηκε το τσίμπημα ραδιενεργούς αράχνης όταν ήταν μαθητής και μετατράπηκε σε άνθρωπο-αράχνη, δεν πρέπει να ανησυχούν. Ο ήρωάς τους θα επιστρέψει και θα κατατροπώσει τους εχθρούς. Οι άνθρωποι της Marvel δεν θα εγκαταλείψουν τον αγαπημένο σούπερ ήρωά τους, ο οποίος άλλωστε τους έχει αποφέρει εκατομμύρια δολάρια.

Το τεύχος 700 θα είναι μεν το τελευταίο του ανθρώπου-αράχνη, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, τον Ιανουάριο όμως θα κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος της νέας σειράς περιπετειών με τίτλο «The Superior Spider-Man», όπου ο σούπερ ήρωας αναβιώνει με πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις και κέφι για περιπέτεια.


πηγή: espressonews