Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τι μοιράζεται η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Daniel Craig;

Η παρουσία της Τόνιας Σωτηροπούλου στην τελευταία ταινία του James Bond κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Μπορεί να μην έπαιξε παρά μόνο μερικά λεπτά στο Skyfall αλλά φαίνεται ότι δεν χρειάστηκαν παραπάνω για να αποδείξει ότι έχει άστρο!
Η Τόνια έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να “τρυπώσει” στον λαμπερό κόσμο του Hollywood! Με πολύ δουλειά και προσεκτικά βήματα ξεκίνησε μία καριέρα δίπλα σε ανθρώπους που άλλοι ηθοποιοί θα “σκότωναν” να είναι.



Ο Daniel Craig είναι ένας από αυτούς στον οποίο μάλιστα η όμορφη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι έχει τρομερή αδυναμία. Εκτός όμως από την ερωτική σκηνή που μοιράστηκαν στην νέα του ταινία του θρυλικού πράκτορα έχουν πλέον κάτι ακόμα που τους δένει. Η Τόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, υπέγραψε με την αντζέντη του διάσημου ηθοποιού, Sally Long-Innes της γνωστής εταιρείας Independent. Φυσικά, η ίδια είναι ενθουσιασμένη με αυτή την συνεργασία!



Παράλληλα, το κορίτσι του James Bond ετοιμάζεται για την νέα ταινία στην οποία θα πάρει μέρος με συμπρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Malcolm McDowell. Τα γυρίσματα της ταινίας, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ξεκινάνε τον Ιούνιο στο Παρίσι.


πηγή: tlife