Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η Britney έχει παιδί με πρώην κουνιάδο της;

Ο αδερφός του πρώην συζύγου της Britney Spears υποστηρίζει ότι ο 7χρονος γιος της Sean Preston είναι δικό του παιδί και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, κατηγορώντας την 31χρονη τραγουδίστρια για κλοπή, εκβιασμό και παρενόχληση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Radar Online, ο Christopher, αδερφός του δεύτερου συζύγου της Britney, Kevin Federline, κατέθεσε την αγωγή εναντίον της ποπ σταρ στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο Christopher ισχυρίζεται ότι η Spears έκλεψε την πιστωτική του κάρτα μέσα από το πορτοφόλι του, όταν συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του Kevin, και ότι την χρησιμοποίησε για να κάνει αγορές πάνω από 4.500 δολάρια.

Όταν της ζήτησε να του εξηγήσει το λόγο των πράξεών της, του είπε ότι ο αδερφός του κατέστρεψε τη ζωή της και τον κορόιδεψε για τα προσόντα του...

Επίσης, τον εκβίασε, λέγοντάς του ότι αν καταγγείλει την κλοπή της πιστωτικής του στην αστυνομία, εκείνη θα πει σε όλο τον κόσμο ότι ο Sean Preston είναι δικός του γιος και όχι του Kevin.

"Ομολογώ ότι κοιμήθηκα με την Britney και ότι είμαι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού, όμως δεν χρειάζεται να το μάθει και όλο ο κόσμος", φέρεται να δήλωσε ο Christopher.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άτομο από το στενό περιβάλλον της Spears δήλωσε στην ιστοσελίδα Gossip Cop ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς.


πηγή: nooz