Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο: Γιαπωνέζα πορνοστάρ ζήτησε από τους θαυμαστές της το... σπέρμα τους

Aν φέτος έχετε στερέψει από ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα και θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά πρωτότυπο και ιδιαίτερο, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε την Uta Kohaku! Η συμπαθής Γιαπωνέζα, δεν είναι, όπως πολλοί θα φαντάστηκαν, υπάλληλος σε μαγαζί με δώρα, αλλά... διάσημη πορνοστάρ!
Θα μας πείτε τώρα τι σχέση έχουν τα δώρα με την σχιστομάτα πρωταγωνίστρια ερωτικών... ταινιών! Κι όμως, η Kohaku, με αφορμή τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Semen Collection 2», δηλαδή «Συλλογή Σπέρματος 2», καλό θα ήταν να έχετε δει πρώτα το νούμερο 1 για να καταλάβετε καλύτερα το δεύτερο μέρος, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει... κασκαντέρ και να είναι όλα πέρα για πέρα αληθινά!

Έτσι, ζήτησε μέσω του twitter της από τους θαυμαστές της να της στείλουν μπουκαλάκια με το... σπέρμα τους προκειμένου να κάνουν cameo εμφανίσεις στην ταινία! Φυσικά η ανταπόκριση του αντρικού κοινού ήταν κάτι παραπάνω από... συγκινητική, είναι και άγιες μέρες, με αποτέλεσμα μέσα σε 10 μόλις μέρες να συγκεντρώσει 100 μπουκαλάκια με... το μαγικό υγρό!

Τώρα, τα θερμόαιμα αγόρια της Ιαπωνίας περιμένουν πώς και πώς να δουν τα καμάρια τους στην ταινία... Αυτό θα πει star από κούνια!



πηγή: queen