Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανού: «Έμεινα έγκυος αλλά δεν το κράτησα»

Η Ναταλία Γερμανού με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε πως όταν της προέκυψε στο παρελθόν μια εγκυμοσύνη ήταν πολύ μικρή και δεν σκέφτηκε καν να κρατήσει το παιδί, τονίζοντας πως εκ τότε δεν το… ξαναέβαλε στο πρόγραμμα!
«Ίσως εγώ είμαι γεννημένη για ένα παιδί μη βιολογικό, για ένα παιδί που θα υιοθετήσω» συμπληρώνει ξεκαθαρίζοντας πως «δεν είναι όλες οι γυναίκες γεννημένες για να γίνουν μητέρες».
Για εκείνη όπως λέει, το 2012 ήταν μια ερωτική χρονιά με πολύ ψυχανάλυση και πολλά ξεκαθαρίσματα!

Αναφερόμενη στο πότε, πως και γιατί «την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» από τις σχέσεις η παρουσιάστρια τονίζει: «ως καρκίνος παίρνω. δύσκολα την απόφαση του χωρισμού . Συνήθως φεύγω όταν νιώσω ότι τελείωσε ο έρωτας και αρχίζει λίγο το πράγμα να γίνεται συνήθεια, συμβιβασμός, ρουτίνα».

Μιλώντας για τον γάμο είναι κατηγορηματική:

«Νομίζω πως οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε νυφικό» ενώ υποστηρίζει πως για εκείνη το number one της ζωής της ήταν είναι και θα είναι ο πατέρας της, αν και όπως ομολογεί υπάρχει ένας άντρας στον οποίοι θα έλεγε «θέλω να σε δω έστω μια φορά» και αυτός δεν είναι άλλος από τον ….Τζόρτζ Κλούνεϊ .

Για τα επαγγελματικά της δηλώνει ευχαριστημένη που έχει εκπομπή, δε διστάζει να παραδεχτεί πως κοιτά την Agb, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της στη Σίσσυ Χρηστίδου και την επιθυμία της να ξαναδεί στην tv τη Θρασκιά και την Αλιμπέρτη.


πηγή: stifora