Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Όταν η Σάσα τα τσούζει και κάνει τσαμπουκά στη σύντροφο του Παντελίδη!!

Είναι γνωστό ότι κάθε Πέμπτη ο Βαλεντίνο-που ακόμη ν΄αδυνατίσει-παίζει μουσική στο μικρό στέκι στην Γλυφάδα. Εκεί λοιπόν είναι το σημείο συνάντησης πολλών. Μαζί του σχεδόν κάθε Πέμπτη-όταν δεν είναι στο σπίτι να μαγειρεύει με 12ποντά μακαρονάδα-η Σάσα Μπάστα.
Την προηγούμενη Πέμπτη λοιπόν η Σάσα όχι απλά ήταν στο τραπέζι του Βαλεντίνο αλλά καθόταν ωσάν μπάστακας-γύφτικο σκεπάρνι με λίγα λόγια-δίπλα στον αγαπητικό της. Η «βοσκοπούλα» δεν ήταν πολύ καλά. Μάλλον δεν τα βρήκε στην τιμή με την νυχού της και όλο το βράδυ έπινε.

Κακό πράγμα ο Βόσπορος…Όταν τον πίνεις λέμε. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ηΜαρία-σύντροφος Παντελίδη-μαζί με την φίλη της Μαριάννα. Εξ ου και η φωτογραφία. Τα κορίτσια ως όφειλαν πλησίασαν τον φίλο τους Βαλεντίνο τονχαιρέτησαν κι εκείνος ως καλός οικοδεσπότης πρότεινε να καθίσουν στο τραπέζι του. Δίπλα η Σάσα, η οποία με το που τις είδε τι κοπέλες αναστέναζε όπως το μοσχάρι πριν τη σφαγή. Γιατί κοπελάρα μου; Τι σου φταίνε τα κορίτσια; Μη σας τα πολυλογώ, την πήραν χαμπάρι και αποφάσισανν΄αποχωρήσουν. Φεύγοντας πέρασαν από τα decks να χαιρετήσουν. Μόνο που δεν τα κατάφεραν.

Γιατί; Διότι η Μπάστα στεκόταν μπροστά στον αγαπητικό της και δεν το επέτρεπε. Έτσι ρε Τσαμπουκά. Και όχι μόνο αυτό. Ούρλιαζε υστερικά. Αποτέλεσμα; Ο Βαλεντίνο να προσπαθεί να την δικαιολογήσει, η Μαρία Γεωργάκακη να κρατιέται να μη την αρπάξει και το μαγαζί να πέσει κάτω από τα γέλια. Αυτά είναι. ..ή ζηλεύουμε σε αυτή τη ζωή η τζιτζίκια πεταλώνουμε!!!




πηγή: to-gamato