Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Γκαλένα Βελίκοβα: Στη Βουλγαρία τους λένε "προσέξτε να μην καταντήσουμε σαν τους Έλληνες"

Για την κατάσταση στη Βουλγαρία αλλά και τι λέει η κυβέρνηση της χώρας στους πολίτες της σχετικά με την Ελλάδα μίλησε η Γκαλένα Βελίκοβα.
Η κριτής του Dancing With The Stars, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Βουλγαρία με κύριο χαρακτηριστικό τη στασιμότητα.

"Είμαι περίπου 17 - 18 χρόνια στην Ελλάδα. Στη Βουλγαρία είναι μια στάσιμη κατάσταση, αν και πήγε κάποια στιγμή να γίνει κάτι καλύτερο. Αυτό το στάσιμο, τελικά, νομίζω ότι είναι καλύτερο, γιατί όταν έχεις κάτι και το χάνεις σου κοστίζει πάρα πολύ και νιώθεις δυσαρεστημένος. Όταν δεν έχεις τίποτα, δεν έχεις τέτοιο θέμα", τόνισε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι το αντίστοιχο χορευτικό show στη γειτονική χώρα σταμάτησε ενώ προσέθεσε πως και στη βουλγαρική τηλεόραση προβάλλονται τουρκικά σήριαλ τα οποία έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

"Εκεί σταμάτησε το Dancing. Αν γίνουμε Βουλγαρία, δεν θα έχουμε Dancing. Και εκεί έχουν τούρκικα σίριαλ και μάλιστα τα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Εκεί οι κυβερνήσεις φοβούνται μην γίνουν Ελλάδα. Τους λένε 'για να μην καταντήσουμε σαν τους Έλληνες προσέξτε'. Και υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν κιόλας. Το χειρότερο, βέβαια, εδώ είναι πως δεν υπάρχουν επενδύσεις, ενώ σε άλλες χώρες υπάρχουν", τόνισε.

Παρά την κρίση η Γκαλένα παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτηκε να αφήσει ποτέ τη χώρα μας. "Εγώ διδάσκω και εδώ και στην Ιταλία. Διδάσκω στο εξωτερικό αρκετά. Βέβαια, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πάω να ζήσω μόνιμα εκτός Ελλάδος. Έχω γίνει πια Ελληνίδα και με ταυτότητα", κατέληξε.