Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη - βόμβα ηθοποιού:«Το έσκασα από το σπίτι για να μην παντρευτώ έναν χοντρό πλούσιο»

«Το έσκασα από το σπίτι για να μην παντρευτώ ένα χοντρό πλούσιο. Μάζεψα δυο ρούχα και από τη βιασύνη μου φορούσα ένα παπούτσι καφέ και ένα μαύρο. Ανέβηκα στο λεωφορείο και απλώς έφυγα», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός...

«Είχα δει κρεμασμένο στα περίπτερα ένα περιοδικό, το Ρομάντζο, που έλεγε ότι όποια βγει Σταρ ή Μις Ελλάδα θα έχει δωρεάν διαμονή στην Αθήνα για ένα χρόνο και είπα αυτή είναι η ευκαιρία μου. Έφτασα στην Αθήνα και πήγα κατευθείαν στο Κάραβελ όπου γίνονταν οι οντισιόν».

Όσο για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία είπε:

«Δεν είχα ιδέα ούτε πως έπρεπε να περπατήσω. Ήμουν συνειδητοποιημένη όμως. Ήξερα ότι το μόνο όπλο που είχα ήταν η ομορφιά μου. Ούτε πτυχία, ούτε πανεπιστήμια. Ούτε όμως φιλοδοξία ή ματαιοδοξία. Να επιβιώσω ήθελα». Σε αυτή την προσπάθεια επιβίωσης η Βάνα αναγκάστηκε να πουλήσει το περιδέραιο και τη γούνα που πήρε δώρο από τους διοργανωτές των καλλιστείων, και στη συνέχεια με αυτά νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι και άρχισε να παίρνει μέρος σε οντισιόν για διαφημιστικά. Παράλληλα δούλευε ως ταμίας σε σουπερμάρκετ.

«Δεν έφταναν τα χρήματα και δούλευα στο ταμείο. Δεν ξέρω αν ήμουν υπόδειγμα υπαλλήλου, πάντως πρέπει να πω ότι το ταμείο μου είχε μεγάλη ουρά». Όσο για το αν κάποια γυναίκα έχει καταφέρει να της κλέψει τον άντρα, δήλωσε: «Μικρή περνούσα τα καλοκαίρια στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Εκεί, στα 13 μου, συνάντησα τον πρώτο μου έρωτα, που όμως δεν με ήθελε. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά στη ζωή μου που μου πήρε τον άντρα άλλη γυναίκα. Ήταν ένα αγόρι ο Βαγγέλης που μου άρεσε. Σε εκείνον όμως άρεσε η Μαρία που ήταν πιο όμορφη από ‘μένα. Με την Μαρία είμαστε ακόμη φίλες. Τα θυμόμαστε και γελάμε. Τότε βέβαια ζήλευα πολύ. Ήθελα να ανοίξει η γη και να την καταπιεί. Μάλιστα μια φορά της είχα δώσει μια με το ποδήλατο και την είχα ρίξει κάτω».

Λίγο παρακάτω, στην ίδια συνέντευξη η Βάνα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι:

«Πλήρωσα το τίμημα της εντυπωσιακής ομορφιάς που είχα. Στους άνδρες προκαλούσα πόθο και στις γυναίκες φθόνο. Θα μπορούσα να έχω κάνει εξαιρετικές δουλειές, αλλά ήμουν στην απέξω ως επικίνδυνη. Αφού μερικές φορές λέω ότι μέχρι να πεθάνω θα είμαι η όμορφη και η επικίνδυνη, ακόμη και αν έχω ένα δόντι και είμαι 700 κιλά».


πηγή: markos