Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Χρήστος Βασιλόπουλος: “Άντρας είναι αυτός που έχει δοκιμάσει την επαφή με άλλον άντρα, ξέρει και δεν του άρεσε”

Μίλησε για σεξ με γυναίκες, για σεξ με άντρες και ξεκαθάρισε τι δεν θα έκανε ποτέ στη ζωή του. Δεν μπορούμε να πουμε, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ένας αποκαλυπτικός καλεσμένος στο “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου.
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο ηθοποιός που άφησε τα πάτρια εδάφη για το ζεστό L.A, το ελεύθερο πουλί της showbiz, που μόλις χώρισε μετά από ένα χρόνο έγγαμου βίου, ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, “Βράδυ”.

Όπως θα περίμενε κανείς ήταν πέρα για πέρα αποκαλυπτικός, μιας και δήλωσε πως έχει κάνει σεξ με πολλές γυναίκες ταυτοχρόνως, πως όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με δύο φύλα μέσα τους και ότι άντρας είναι αυτός που έχει δοκιμάσει την επαφή με άλλο άντρα και δεν του άρεσε.






Η τελευταία μάλιστα “πρωτοτυπία” είναι μία φράση που του είχε πει ο Τάσος Χαλκιάς, του οποίου και εκείνου του την είπε κάποιος σε ένα καφενείο.

Για να μην νομίζεις όμως ότι ο Χρήστος είναι ένας άντρας που δεν έχει φραγμούς, ξεκαθάρισε ποια είναι τα δύο πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ στη ζωή του: να πάει με την κοπέλα του φίλου του και να φορέσει στρινγκ.

Δεν θέλουμε σχόλια για το παρακάτω παραλιακό συνολάκι...δεν είναι στρινγκ τουλάχιστον.



πηγή: cosmo