Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι ξανά ερωτευμένη!

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί την πρώτη στάση του club tour της με τους Playmen, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα του Star και παραδέχτηκε για πρώτη φορά μετά τη δημοσιεύση των φωτογραφιών της με τον νέο της σύντροφο, Ανδρέα Καψάλη, πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Η 30χρονη τραγουδίστρια, έχοντας αφήσει πίσω της τη διαμάχη με τον πρώην συντροφό της, Τόνι Μαυρίδη, έδειχνε ευδιάθετη και πολύ ανανεωμένη. Μάλιστα, αστειεύτηκε και με τον τίτλο του νέου της τραγουδιού "Λάθος Αγάπες", τις οποίες η ίδια πάντα ξεπερνά, ενώ παράλληλα για τη συγκεκριμένη συνεργασία είπε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί ήθελα να κάνω πολλά χρόνια ένα ντουέτο με τη Νατάσα και τώρα το κάναμε. Ήθελα, επίσης, να συνεργαστώ με τον Θεοφάνους".

Όταν ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης τη ρώτησε ευθέως αν είναι ξανά ερωτευμένη, εκείνη δεν το αρνήθηκε και χαμογελώντας απάντησε: "Είμαι πολύ καλά!". Όσο για τα επόμενα σχέδιά της: "Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά. Με περιμένουν και στη Σουηδία να πάω ένα ταξίδι, θα γυρίσω και θα ξαναπάω..." ανέφερε.

Πηγή:yupiii