Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τέλος την κόντρα Γερμανού-Παπαβασιλείου-Δριμούση

Τέλος στην κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ Ναταλίας Γερμανού, Έλενας Παπαβασιλείου, Βασίλη Δριμούση βάζει η ίδια η Ναταλία Γερμανού.
Η παρουσιάστρια απαντώντας στα σχόλια των συνεργατών της τόνισε:

«Τα βρίσκω φυσιολογικά. Καταρχήν, πιστεύω ότι μπορεί και να παρεξηγήθηκαν και να διογκώθηκαν. Η αναπαραγωγή ενός σχολίου είναι σαν το χαλασμένο τηλέφωνο που παίζαμε στο σχολείο. μπορεί εγώ να πω μία φράση και αυτή στην αναπαραγωγή της να πάρει άλλες διαστάσεις», είπε, ενώ πρόσθεσε:

«Και η Έλενα και ο Βασίλης εξέφρασαν τη θέση τους και πολύ καλά έκαναν, γιατί αυτό πίστευαν εκείνη τη στιγμή. Μετά, τα σχόλιά τους, στην αναπαραγωγή, πήραν διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από τις κανονικές. Και να σου πω κάτι; Ίσως κακώς εγώ έδωσα τροφή για περισσότερα σχόλια. Ίσως το λάθος είναι περισσότερο δικό μου, τώρα που το σκέφτομαι, παρά δικό τους».

Για την ιστορία, ο Δριμούσης είχε δηλώσει ανοιχτά ότι τον «έδιωξαν» από το «Μες την Καλή Χαρά», πετώντας παράλληλα και τις σπόντες του στο πρόσωπο της Ναταλίας, ενώ η Έλενα Παπαβασιλείου, είχε πει πως στο «Μες στην Καλή Χαρά» ένιωθε φιλοξενούμενη, και χαίρεται που τελείωσε όλο αυτό.



πηγή:stifora