Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Φώτης - Μαρία: Έχουν καβαλήσει το... καλάμι;

Απάντηση σε όλους όσους λένε ότι έχουν καβαλήσει το καλάμι έδωσαν ο Φώτης και η Μαρία, με συνέντευξή τους στο Hello! Δείτε ακόμη τι απαντούν για το ενδεχόμενο να "χωρίσουν" τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν...


«Eίναι στο χαρακτήρα κάθε ανθρώπου το αν ή όχι θα "καβαλήσει το καλάμι". Εμείς δεν αλλάξαμε μπαίνοντας στην τηλεόραση ούτε έχουμε χάσει τον εαυτό μας», λέει η Μαρία ενώ ο Φώτης προσθέτει: «Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε βγει στην τηλεόραση ή αποκτήσει εξουσία. Έχει να κάνει με το πόσες ανασφάλειες κουβαλάς και το πώς είσαι με τους γύρω σου και τον εαυτό σου».


Στην ερώτηση για το αν τους αρέσει η σάτιρα, απαντούν:
«Πάρα πολύ! Μας αρέσει να έχουμε κάποιον που του αρέσει να εκτίθεται και εμείς να τον σχολιάσουμε. Είναι σαν να έχουμε μια μυστική συνωμοσία με όλους εκείνους που σχολιάζουμε στην εκπομπή μας, οι οποίοι απολαμβάνουν το γεγονός ότι βγαίνουν στην τηλεόραση», δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου.
Όσον αφορά τα συστατικά για την επιτυχία της εκπομπής;
«Αισθάνονται ότι δεν λέμε κάτι από κακία κι ότι τα σχόλια που κάνουμε είναι αυτά που θα έκαναν κι οι ίδιοι από τον καναπέ του σπιτιού τους. Δεν είμαστε σοβαροφανείς, τσαλακώνουμε την εικόνα μας, μας ξέρουν τόσα χρόνια και είμαστε πλέον δικοί τους άνθρωποι», αποκαλύπτει η Μαρία με τον Φώτη να συμπληρώνει: «Ανέκαθεν είχαμε μεγάλη οικειότητα με το κοινό και χαίρομαι που το έχουμε κρατήσει. Αισθάνομαι ότι είμαστε η παρέα τους και δεν έχουμε αλλάξει τόσα χρόνια».


πηγή: markos