Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Αυτές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 8 για τα tablets!

H Microsoft ανακοίνωσε τις ελάχιστες απαιτήσεις των πολυαναμενόμενων Windows 8 για τα tablets. Μπορεί το νέο λειτουργικό της Microsoft να κυκλοφορήσει κάπου στο τέλος του 2012 όμως όπως φαίνεται η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει τις ελάχιστες απαιτήσεις χαρακτηριστικών για τα tablets.

Έτσι λοιπόν όλες οι συσκευές που θα χρησιμοποιούν Windows 8, θα πρέπει να διαθέτουν το λιγότερο 5 κουμπιά (power, ένταση ήχου, rotation lock και κουμπί windows) με συνδυασμό των οποίων ο χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο Task Manager αλλά και σε άλλες λειτουργίες.

Η οθόνη κάθε tablet που θα χρησιμοποιεί Windows 8 θα πρέπει να είναι multitouch 5 σημείων το λιγότερο και η ελάχιστη ανάλυση της να είναι 1366x768px.

Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν σκληρό δίσκο τουλάχιστον 10GB, μια υποδοχή USB 2.0, κάμερα με ελάχιστη ανάλυση στα 720p και φυσικά να υποστηρίζουν πρωτόκολλα όπως WLAN, Bluetooth 4.0 και Low Energy.

Τέλος η συσκευή θα πρέπει να διαθέτει ηχεία ενώ θα πρέπει να μπορεί να έχει την επεξεργαστική δύναμη για να μπορεί να ανοίγει σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

πηγή: newsit