Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η Kate είναι η Σούπερ-Δούκισσα!

Ποιος είπε ότι η ζωή των γαλαζοαίματων είναι εύκολη; Το φορτωμένο πρόγραμμα της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αποδεικνύει ότι για να αντεπεξέλθει κανείς στις βασιλικές του υποχρεώσεις πρέπει να έχει υπερδυνάμεις και να δουλεύει υπερωρίες!

Η μέρα της Kate Middleton άρχισε με μία επίσκεψη στο Ολυμπιακό πάρκο του Στράτφορντ, προκειμένου να συναντήσει και να ενθαρρύνει την βρετανική Ολυμπιακή Ομάδα Χόκεϊ γυναικών. Αυτό δεν ακούγεται ιδιαίτερα κουραστικό αλλά η Δούκισσα – όντας στα νιάτα της αρχηγός της ομάδας της στο κολέγιο- δεν έμεινε στην τυπική επίσκεψη.



Η Kate σύντομα πέταξε τα τακούνια και το σακάκι , φόρεσε αθλητικά και άφησε την σπορ πλευρά του εαυτού της να σκοράρει! Μάλιστα, στην αρχή είχε αρκετό άγχος –μιας και είχε πολύ καιρό να πιάσει το μπαστούνι στα χέρια της. Όμως μετά το πρώτο γκολ, η Δούκισσα χαλάρωσε και απόλαυσε το παιχνίδι.



Μετά από αρκετή ώρα, η Kate αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό της και έφυγε για να προλάβει τα πεθερικά της , Κάρολο και Καμίλλα, που την περίμεναν υπομονετικά για να πάνε σε φιλανθρωπικό γκαλά, σε ίδρυμα που ανήκει στον πρίγκιπα Κάρολο, στο νότιο Λονδίνο.



Η Kate από sportswoman ξανάγινε Δούκισσα, φορώντας ένα σούπερ-σικ ανοιξιάτικο γκρι φόρεμα με μαύρες γόβες και τα μαλλιά της σε χαλαρές ανέμελες μπούκλες. Ήταν έτοιμη για άλλη μια φορά να καταπλήξει τα πλήθη που –ως συνήθως- ζητωκραύγαζαν και κουνούσαν σημαιάκια, εκφράζοντας της την λατρεία τους!





Πάντως, το πιο συγκινητικό από όλα ήταν η στιγμή που η Kate με τον πεθερό της έκαναν μαζί χειροτεχνία μέσα στο ίδρυμα, δίνοντας την εικόνα μιας αγαπημένης οικογένειας που -παρόλο που η Δούκισσα δεν έχει δίπλα της τον άντρα της- ο Κάρολος την προσέχει σαν πατέρας...








πηγή: real