Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μήνυση 5 εκατομμυρίων δολαρίων στις αδερφές Kardashian για διαιτητικά χάπια

Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν την σιλουέτα τους όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη και θα έκαναν τα πάντα για να την αποκτήσουν, όχι όμως και να πάρουν χάπια δίαιτας που έχουν μόνο καφεΐνη.
Σύμφωνα με την μήνυση τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη, που πήραν τα χάπια διαίτης QuickTrim, οι Kim, Khloe και Kourtney Kardashian είπαν ψέμματα ότι αδυνάτισαν με αυτά. Ισχυρίζονται ότι το κύριο συστατικό των συγκεκριμένων προϊόντων απώλειας βάρους είναι η καφεΐνη, η οποία δεν αποτελεί αποτελεσματική ή ασφαλής θεραπεία σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.



Οι πελάτισσες του προϊόντος λένε ότι οι μαρτυρίες των αδελφών Kardashian, οι οποίες υποστηρίζουν το διαιτητικό σκεύασμα, είναι ψευδείς. Οι εναγόμενες ισχυρίζονται ότι το προϊόν αδυνατίσματος QuickTrim έχει στην πραγματικότητα ως κύριο συστατικό μεγάλη δόση καφεΐνης, αν και "πλασάρεται" ως κλινικά αποδεδειγμένη φόρμουλα που αυξάνει τον μεταβολισμό, κόβει την όρεξη και βοηθάει στην απώλεια βάρους.



Η πλειοψηφία των διαφημίσεων όπου οι διάσημες αδερφές εμφανίζονται με μπικίνι ή άλλο αποκαλυπτικό ντύσιμο, αναφέρει η αγωγή, είναι σκόπιμα παραπλανητική. Τονίζεται ακόμα ότι το τιτίβισματα στο twitter, όπου μόνο η Kim έχει 13.500.000 followers έχει σημαντικές επιπτώσεις.


Πέρυσι τον Ιούνιο έγραψε στο twitter: "Ξεκινώ QuickTrim σήμερα, ήρθε το καλοκαίρι και θέλω να αποκτήσω αυτή την φανταστική σιλουέτα".

  Επισήμως οι αδερφές Kardashian δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη.


πηγή: cosmo