Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Στις 23 Μαρτίου τo νέο iPad στην Ελλάδα

Στις 23 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το νέο iPad, όπως ανακοίνωσε η iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το iPad 2 θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμο σε πιο προσιτή πλέον τιμή, μόνο στα μοντέλα των 16GB.

Η Apple παρουσίασε χθες το βράδυ το νέο iPad, που αποτελεί την τρίτη γενιά του προϊόντος της και περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη Retina, ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής Apple A5X και η κάμερα iSight με ανάλυση πέντε megapixel και δυνατότητα εγγραφής βίντεο με ποιότητα υψηλής ανάλυσης 1080p. Το μοντέλο iPad Wi-Fi + 4G μπορεί να συνδέεται με πολύ γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς παγκοσμίως, με την μπαταρία του να διαρκεί έως δέκα ώρες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Εξάλλου, η Apple ανακοίνωσε το iPhoto for iPad και iPhone καθώς και αναβαθμίσεις για τα iMovie και Garageband, ολοκληρώνοντας έτσι τη σουίτα εφαρμογών iLife για το iOS. Τέλος, η εταιρία παρουσίασε το νέο Apple TV, το οποίο υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 1080p, ώστε να προβάλει ταινίες από το iTunes, βίντεο από το Netflix και το Vimeo, και φωτογραφίες σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Με το AirPlay, οι χρήστες μπορούν να κάνουν streaming ή να προβάλλουν περιεχόμενο από το iPad ή το iPhone 4S στην τηλεόρασή τους, μέσω του Apple TV.


πηγή: real