Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κάποιος να τις..φιλήσει!!

Υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να δώσει ένα φιλί στην Κλόντια Σίφερ, τη Μόνικα Μπελούτσι, τη Σαρλίζ Θερόν; Προφανώς και όχι! Πόσο ακριβά πρέπει να πληρώσει όμως κάποιος για να το πάρει;

Κι όμως το Martini δίνει αυτή την ευκαιρία δωρεάν και μάλιστα με αμοιβή 150.000 ευρώ. Το πιο τρελό όνειρο, η φαντασίωση κάθε άντρα, θα γίνει πραγματικότητα για έναν τυχερό, ο οποίος θα φιλήσει, όχι μόνο μία, αλλά δέκα διάσημες καλλονές από τον χώρο της μόδας και του κινηματογράφου, οι οποίες υπήρξαν πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας του Martini.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, που θα βγει στον αέρα τον Νοέμβριο, θα πάρουν μέρος η Μόνικα Μπελούτσι, η Κλόντια Σίφερ, η Ναόμι Κάμπελ και η Σαρλίζ Θερόν, που θα διαδεχτούν τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Στην αγγελία της εταιρείας Martini, που έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά της Ιταλίας, αλλά και στο Facebook, ζητούνται νέοι, εμφανίσιμοι, ηλικίας από 25 μέχρι 30 ετών, οι οποίοι θα πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του φιλιού.

Με μότο «Luck Is an Attitude» (Η τύχη είναι στάση ζωής) η εταιρεία ψάχνει έναν κοινό θνητό, ο οποίος μπορεί να είναι άνεργος, υπάλληλος, φοιτητής, εργάτης, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να είναι όμορφος, αρρενωπός και να φιλάει υπέροχα!

Οι 16 χώρες που συμμετέχουν, καλούν μέσω των αντίστοιχων facebook σελίδων τους εκάστοτε fans να συμμετάσχουν στο Kisser Casting.

Οι πρώτοι 600 που θα υποβάλουν αίτηση στις 22 Σεπτεμβρίου, πέρασουν από αυστηρό κάστιγκ έγινε στο Μιλάνο στις 23 Σεπτεμβρίου!


πηγή: stifora